arrow VOORWAARDEN

 1. Deze oefentoets is géén originele NIO-toets, maar geeft een realistisch beeld van het origineel. De originele NIO-toets is eigendom van Boom test uitgeverij.
 2. De score die aan het einde van deze oefentoets wordt doorgegeven kan niet gekoppeld worden aan welke vorm van onderwijsniveau dan ook. De NIO-toets zoals op deze site is gemaakt is alleen om uw kind kennis te laten maken met de orginele NIO-toets van Boom test uitgeverij.
 3. De NIO-toets zoals op deze site is gemaakt is niet gemaakt om een hogere score te genereren op de originele NIO-toets van Boom test uitgeverij. Oefenen van de verschillende onderdelen na is niet aan te bevelen. Dit om te voorkomen dat uw zoon of dochter op een hoger niveau wordt ingedeeld op het middelbaar onderwijs.
 4. Aan deze oefentoets en de bijbehorende score kunnen nimmer rechten ontleend worden.
 5. Niotoets.nl kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor het eindresultaat en de daarbij behorende determinatie van de originele NIO-toets.
 6. De oefentoets mag alleen gemaakt worden met toestemming van ouders en/of verzorgers.
 7. Aan alle teksten, geschreven en gesproken of op film afgebeeld, kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten, als tekst op de site of gesproken zijn zoveel mogelijk voorkomen. Voor eventuele fouten, van welke aard dan ook, kunnen wij nimmer aansprakelijk worden gesteld.
 8. Deze website is op geen manier verbonden aan Boom test uitgeverij.
 9. Alle informatie onder voorbehoud.
 10. De resultaten die uw kind behaalt op de oefentoets van NIOtoets en op de originele NIO-toets van Boom test uitgeverij zijn afhankelijk van positieve en negatieve invloeden en op ve3le invloeden van het moment. Wij kunnen dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor de uiteindelijke score.
 11. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt worden in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van niotoets.nl.
 12. Na aanschaf van de oefentoets is het niet mogelijk om geld retour te ontvangen bij een tegenvallend resultaat of een tegenvallende test of op welke manier dan ook. 13. De originele NIO-toets is op papier en is niet elektronisch.
 13. De originele NIO-toets kent op het vragenblad en antwoordenblad logo´s van de NIO en van Boom test uitgeverij.
 14. De originele NIO-toets is op basis van tijd. Per onderdeel heeft uw zoon of dochter de tijd tussen de vijf (5) en vijftien (15) minuten. De toets zoals u op deze site vindt, is niet op tijd.
 15. De minimale systeem eisen om de oefentoets te laten werken zijn:
  • Up to date webbrowser
  • Javascript geactiveerd
  • Geluid aan
 16. Door het aanschaffen van de oefentoets via deze site, geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden
 17. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden geeft u Niotoets.nl het recht om maximaal drie keer per jaar een school- of studiegerelateerde mail naar u te zenden.